Skip to main content

Featured

Fortnite's Tweet of Global launch Date of Android Pre-Register Now!

Important Information:- "Fortnite's Devlopers tweeted on thier official Twitter Handle & Revealed the official Launch Date of Fortnite Android" This is Just a rumor & someone make this Fake Tweet's ScreenShot to create this hype So Don't Trust on this type of Fake Rumors.
Don't Forget to Subscribe us on YouTube:-
Thank You For Visiting....

GTA V Project Mod of GTA SA Download Links+Installation Guide

GTA V Project Mod of GTA SA Download Links+Installation Guide

Hello Friends Welcome To My Blog

(1) Firstly Make Sure you have installed GTA SA Orignal OBB Files on Your Android Phone If You Haven't then download it from below links.
(2) Then Download ModPack.
(3) Download ZArchiver app from play store & open it.
(4) Extract RAR file of ModPack in Android/Data/*HERE*
(5) then Rename files of "texdb" folder as your gpu version if you don't know how to change files name then watch this video from 4:06 click Here to watch video
(6) Now open gta sa game & enjoy this modpack.

Some Screenshots:-To Download GTA SA OBB:-


To Download This Mod Pack:-


To Download Cleo Apk for This Mod Without Mod:-


For Password:-Don't forget to subscribe us on YouTube:-


Thanx For Visting....

Comments


  1. Đây là phần giới thiệu tóm tắt về địa điểm sẽ triển khai lắp dựng tiêu chuẩn thiết kế nhà thép tiền chế và quy mô các hạng mục sẽ xây dựng cũng như phương án thiết kế cụ thể trong tương lai. Một bản thiết kế nhà thép hoàn hảo phải đảm bảo được tính kết nối giữa hạ tầng trong khu vực với các hạng mục của công trình kinh phí xây nhà tiền chế cao tầng. Đối với những công trình hiện đại thì yêu cầu phải có đầy đủ các phương án và hệ thống dây chuyền công nghệ. Bên cạnh đó, trong bản thuyết minh thiết kế nhà thép cũng phải có phương án thiết kế kiến trúc của toàn bộ công trình tiêu chuẩn xây dựng, phần kết cấu hạ tầng kỹ thuật chính, danh mục những quy chuẩn sẽ được áp dụng và phương án bảo vệ nhà thép lâu dài. Trong đó, có các biện pháp đảm bảo tính an toàn như phòng cháy, chữa cháy đơn giá nhà kho tiền chế.

    ReplyDelete

Post a Comment